søndag 30. januar 2011

Willy, Episode TRE

Willy hoppet ut av sengen og løp ned til vedskjulet.
der lå det to nydelige små kattunger. 
Han tok opp den ene og holdt den inntil seg, den begynte å male med en gang, den andre strakk seg oppover leggen hans og klorte forsiktig for å få litt oppmerksomhet.

Willy satte ned kattungen, som løp rett bort til søsteren og kastet seg over henne, de tumlet rundt litt før de kom seg på bena og løp ut av skjulet, Willy løp etter, de måtte ikke løpe for langt, døren skulle jo egentlig være stengt.
Mor hadde vært streng på det, og han gruet allerede litt for å møte henne. Hun var nettopp kommet hjem, og kanskje fått høre av en av brødrene at han hadde mistet et helt spann med melk som han skulle hente. 

Men nå måtte han altså passe på så ikke kattene rømte!
Da han løp ut av skjulet, møtte han en av sine brødre som skulle i skjulet for å hugge ved. Han sa ett eller annet, men Willy hørte ikke etter, han var alt for opptatt av kattene.
Endelig fikk han tak i dem.
Rett foran skjulet snublet han i en sten og mistet kattungene, de løp i full fart, men heldigvis inn i skjulet, Willy etter for å sørge for at de holdt seg der.

I skjulet hadde broren løftet øksen for å hugge ved og skulle akkurat til å senke øksen da Willy kom løpende, og istedet for å sette øksen i hoggestabben, satte han øksen rett i hodet på Willy!

Fortumlet kom Willy seg inn døren og inn på kjøkkenet til mor.
Med ett fikk han seg en ørefik! Mor hadde fått hørt om melken han hadde sølt ut.

Willy ble lagt på loftet og passet på av en av brødrene. Mor hadde fått forklaring på hva som hadde skjedd, og satt nå på kjøkkenet og skalv.
Noen var på tur for å hente bandasje, og i mellomtiden dryppet det blod ned gjennom takbjelkene og ned på kjøkkengulvet.
Mor tålte ikke å se blod, så hun måtte legge seg for ikke å besvime.

Endelig hadde Willy fått bandasje rundt hodet, og enda en dag var over. Den hadde vært innholdsrik og spennende. nesten litt for spennende kanskje.
Undres på hva som skjer i morgen? , Tenkte Willy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar